Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sixten i fokus

Sixten Boström videointervjuades av Svenska Fans i samband med den allsvenska upptaktsträffen. Sixten tror på en bättre säsong än förra året och tror att flera av truppens yngre spelare kan få sitt genombrott i år. Han nämner Kalle Holmberg, Emil Berger, Josef Ibrahim och William Atashkadeh.

Sixten favorit hos spelbolag.
Sixten Boström har seglat upp som en favorit hos spelbolaget NordicBet. Tyvärr inte i något positivt sammanhang. Spelbolaget anser nämligen att han är den allsvenska tränare som har störst sannolikhet att få sparken detta år. Oddset på att detta skall ske är dock inte speciellt lågt – sex gånger pengarna får man tillbaka om Sixten skulle få lämna ÖSK i år.

Bloggens anser dock inte att det är någon överhängande risk att det blir en ny tränare för ÖSK i år. De flesta verkar vara införstådda med att detta kommer att bli ett läroår då i princip ett nytt lag skall spelas in, varför förväntningarna inte är så högt ställda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.