Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Talar ÖSK med dubbla biljettklasstungor?

ÖSK släppte lösbiljetterna idag för de sex matcherna i april och maj månad. Om man tittar på arenaskissen där de två biljettklasserna finns markerade så kan man se vissa förändringar jämfört med tidigare år.

Biljettklasser för lösbiljetter.

Det som verkar ha hänt jämfört med hur det var förra året är att nu samtliga platser på den östra läktaren tillhör den lägre röda prisklassen. Dessutom verkar det som om man tagit bort de platser på de nedre två raderna på norra läktaren (sektionerna B, C och D) som under tidigare år såldes till allmänheten. Den östra läktaren har inte varit så populär och i allmänhet bara fått publik då norra och södra fyllts. Man ser iofs. rätt hyfsat därifrån så länge som man inte får kvällssolen i ansiktet, vilket inträffar. Dessutom sitter man relativt oskyddad om det skulle regna eftersom taket inte täcker så stor del av läktaren och det inte finns några väderskydd på gavlarna. Så det var nog motiverat att klassa ned de platserna och sälja dem billigare.

Lösbiljettpriser 2012

Årskort.
När det gäller årskorten ställs vi dock inför något av ett mysterium. Enligt den arenaplan som ÖSK lagt ut på sin hemsida så tillämpas förra årets biljettklasser även i år för årskorten. Detta innebär att man enligt denna plan måste betala fullt pris om man vill sitta på de två centrala sektionera på den östra läktaren. Det finns alltså ingen anledning att köpa årskort där eftersom det blir dyrare än att köpa biljetterna match för match. Plats lär man alltid få.

Prisklasser för årskort.

Nu verkar det inte ha sålts så många årskort till östra läktaren, men vi får väl hoppas att de som köpte dem fick betala det lägre priset motsvarande vad som gäller för lösbiljetterna.

Priser för årskort år 2012.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.