Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Skoglund åter i Köping

Det har varit väldigt tyst här i Örebro om vad som hände med Johannes Skoglund efter det att han och ÖSK kommit överens om att bryta det kontrakt som fortfarande hade ett års löptid kvar. Från andra städer i Mälardalen (läs Eskilstuna och Västerås) har det kommit rapporter om provspel, som dock inte resulterat i något kontraktserbjudande. Samtidigt var Skoglund utfryst för att inte säga utstött från sin tidigare klubb Köping FF. (Detta verkar dock inte ha haft så mycket med Johannes att göra som att det var ett indirekt resultat av att hans pappa fick sparken som Köpings tränare under hösten).

Nu har dock Eyravallsbloggen lyckats spåra upp ett tecken på var mittfältaren kommer att forsätta sin karriär. Det blir trots allt i Köping, där man tydligen lyckats lappa över eventuella personkonflikter. Det här innebär bland annat att det blir ett besök på Ekäng under säsongen för Skoglunds del. Köping spelar ju i år liksom ÖSK Söder/Ungdom i div 3 Västra Svealand.

KAK-tidningen Bärgsladsbladet/Arboga Tidning har några halvsura kommentarer kring ”Affären Skoglund”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.