Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

TT inför årets allsvenska

TT har dragit igång sin satsning inför årets allsvenska. I dagens papperstidning kunde man se att arbetet satt sina spår i form av ett uppslag om allsvenska tränare. Det var dock inte något specifikt ÖSK-relaterat så bloggen har låtit detta bero. Hos Expressen finner man däremot två artiklar med definitiv ÖSK-smak.

TT har uppmärksammat att ÖSK numera är rätt bra på att jobba med sina samarbetspartners – alltså de som tidigare kallades sponsorer. Nyhetsbyrån har intervjuat Jan Karlsson, som berättar att ÖSK har över 1000 företag och organisationer man arbetar med. Över hälften av klubbens intäkter kommer från denna sektor, vilket med allsvenska mått mätt är en väldigt hög siffra. Karlsson tror själv att det är få allsvenska klubbar som kommer över 40-procentsstrecket.

TT via Expressen: Örebro är redan mästare i sponsring

TT har även intervjuat Tobias Grahn om flytt och inför seriestart. Speciellt djupgående blir det dock aldrig.

TT via Expressen: Grahn ska fylla luckan på Örebros mittfält

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *