Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Eriksson stannar i Åtvidaberg

I höstas ryktades det att ÖSK skulle vara intresserade av Åtvidabergs anfallare och poängsspelare Magnus Eriksson. Lennart Sjögren ville givetvis varken bekräfta eller förneka utan nöjde sig med att konstatera, att man visste vem han var. Senare under hösten ryktades Eriksson vara intressant för en del norska klubbar, men inte heller dessa rykten verkar ha haft någon större substans. Nu kan alla dessa flyttrykten arkiveras för åtminstone ett år. ÅFF skriver nämligen på sin hemsida, att klubben och spelaren kommit överens om att förlänga det kontrakt som gick ut nästa år med ytterligare ett år. (Detta enbart noterat föra att kunna omplacera Eriksson i Vinterfönstret).

Rent parentetiskt noterar bloggen, att Åtvidaberg och Syrianska, två av ÖSKs motståndare i närtid, nyligen möttes i en träningmatch på Cypern. En övning som östgötarna vann med 2-0.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.