Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK-intresse för Magnus Eriksson?

FotbollDirekt tror sig veta, att man hos ÖSK är intresserade av Åtvidabergs anfallare Magnus Eriksson. Lennart Sjögren säger varken bu eller bä när FD försöker få reda på om det ligger någon sanning i det rykte man tror sig ha snappat upp.

Eriksson är Åtvidabergs ledande målgörare och är kontrakterad även nästa år. Jag har svårt att föreställa mig att ÅFF släpper iväg sin skyttekung om de tar steget upp i allsvenskan i höst. Visserligen säger man från östgötahåll att han kan komma att säljas om priset är det rätta, men ÖSK lät inte ha de ekonomiska muskler som behövs för att erbjuda det rätta priset. Dessutom är frågan om han, som Sjögren påpekar, passar in i ÖSKs spelstil. ÖSK vill nog helst av allt ha en duktig bollmottagare/fördelare/avslutare för den centrala positionen i anfallet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.