Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nytt jobb för Nurme

Simon Nurme blir ålänning för minst ett år.

Simon Nurme ville inte fortsätta hos ÖSK efter förra säsongen. Han hade väl tröttnat på att sitta på ÖSK-bänken. För någon månad sedan eller så verkade det ett kort ögonblick som om han skulle försvara Karlstad BKs mål – i alla fall verkar KBK ha trott det. Men så blev det inte. Nu har han dock gjort klart med ett nytt lag och efter provträning hos  IFK Mariehamn blev det ett kontrakt med ålänningarna.

IFK Mariehamn skriver på sin hemsida, att man kommit överens med Simon om ett ettårigt kontrakt. Han första uppgift verkar vara att följa med truppen på ett träningsläger i Turkiet. Detta trots att han drabbades av en hjärnskakning under sin provträning med klubben.

Bloggen som alltid gillat ÖSKs positiva och trevliga andremålvakt önskar honom lycka till på Åland och hoppas att han nu kan avancera ett steg i målvaktshierarkin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.