Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Walker tar Saeids plats?

Papperstidningen skriver idag, att det verkar allt mer troligt att det blir Robert Walker som får täta luckan efter Mohammed Saeid på BK Forwards mittfält. Vi har kommit en bra bit in i mars nu och eftersom Robert ännu inte fått tag på någon ny klubb att spela för talar en hel del för att det blir Forward han kommer att representera. Speciellt eftersom Saeids flytt till ÖSK innebär, att klubben fått en vakans att fylla och dessutom några insparade kronor jämfört med budgeten.

Dessutom är klubben fortfarande intresserade av Daniel Björnqvist som Axel Kjäll säger att man gärna skulle vilja ta in. Riktigt varför det skulle hänga upp sig för Dajjes del har jag svårt att förstå. Hans ersättningskrav borde väl vara överkomliga. Men det kan ju handla om utbildningsersättningen också och i så fall är det ÖSK de försöker komma överens med.

Bloggen hoppas att det fixar sig för båda spelarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *