Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Skaderapport – Turkiet 23 feb.

ÖSK verkar ha klarat av gårdagsmatchen utan några tillstötande skadeproblem. Det fanns nog en del oro för nya skador inför matchen, eftersom ”öststatslagen” brukar spela en fysisk fotboll. Det visade sig dock, att spelarna i Chernomorets Odessa var så pass skickliga rent tekniskt att de kunde hålla sig inom (fotbolls)lagens råmärken. Dessutom var den turkiske domaren på gränsen till petig och beivrade det mesta, vilket nog höll tilbaka eventuella aggressiva tendenser.

Det enda frågetecknet under matchen svarade Magnus Wikström för, när han tämligen omotiverat gick av med ungefär en kvart kvar. Varför har jag inte sett någon förklaring till. Om man läser Johan Arvidssons krönika idag får man i stället en förklaring till varför William Atashkadeh inte var med. Det visar sig, att han har ljumskkänningar igen – förmodligen samma problem som plågat honom under de senaste åren, både i IFK Göteborg och i ÖSK. Tyvärr finns det väl ingenting som tyder på att han skall komma till rätta med problemen. Han har ju ägnat sig åt uppbyggnadsträning ända sedan allsvenskan avslutades och ändå får han känningar nu igen. Det verkar tyvärr (för en utomstående) som om det är ett kroniskt problem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *