Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sixten vill stärka mittförsvaret

Sportal har intervjuat Sixten Boström om hur han ser på försäsongens arbete med spelartruppen. Av hans svar framgår att han anser att truppen behöver ytterligare en mittback, samt att han inte verkar helt säker på om, hur och när Andreas Haddad åter kommer att vara spelklar.

Det borde väl vara klart vilket ögonblick som helst om man låter Ilir Berisha bli lösningen mittbacksproblematiken. Eftersom man reser till Turkiet för träningslägret redan på lördag borde ett positivt besked komma redan idag eller senast i morgon. Men det är klart – först skall ÖSK bestämma sig och sedan skall man komma överens om kontraktet samt eventuellt även förhandla med Berishas nuvarande klubb. (Jag är lite osäker på hans nuvarande kontraktsstatus).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.