Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Källberg till Sandviken

Gustav Källberg byter till Sandvikens IF


120202
. Gefle Dagblad: Talangen Gustav skrev på för SIF

120201.
U21-truppen förlorar ytterligare en av sina tongivande spelare, då Gustav Källberg nu byter klubbadress till div 1-laget och BK Forward-konkurrenten Sandvikens IF. På sin hemsida skriver klubben, att man får en spelare som är fysiskt mycket vältränad, har en aggressiv spelstil, är passningssäker och väldigt verbal i spelet. En klassvärvning!

Laget tränas av Tony Andersson, tidigare i Köping, så han visste nog rätt så bra vad man får i och med värvningen.

Gustav med sin kompromisslösa inställning och goda moral har alltid tillhört bloggens favoriter bland spelarna i talangtruppen och han får givetvis ett Lycka Till med sig till sin nya klubb.

Gefle Dagblad: Talangen Gustav skrev på för SIF

1 kommentar – kommentera

Oskar IG

Jag har ju bara sett Gustav vid enstaka tillfällen men mitt intryck är att han är den av mittfältarna som imponerat minst i Ungdom. Kevin Larsson, Kalle Holmberg och senast Stefan Hannasson tycker jag alla ser mer spännande ut. I matchen senast tyckte jag Gustav hamnade i knä på backlinjen såpass att han nästan såg ut som en mittback. Men, jag håller alltid en tumme för svartvita talanger när de provar sina vingar och hoppas vi får se Gustav längre upp i seriesystemet. 

Jag uppskattar att du håller så pass bra koll på talangerna och underlättar för oss att följa dom. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *