Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Omtag för konstgräsplanerna

120123.
NA skriver
, att kommunen – för jag vet inte vilken gång i ordningen – kommer att utreda var de nya konstgräsplanerna i Örebro skall anläggas. Det har man ju gjort ett antal gånger redan med resultatet att de klubbar, som inte fått någon plan i sin närhet, kännt sig förfördelade och protesterat. Varpå kommunen ändrat i planerna och sedan fått höra protester från annat håll. En ny plan verkar dock vara på gång, nämligen Pettersberg på norr. Fyra till hoppas man ha klara till år 2015.

120124.
NA: Konstgräsfrågan på ruta ett

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.