Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Flood till Southend

Anthony Flood går till Southend United. (Bild: Bohemians FC)

Anthony Flood, som år 2010 gjorde ett mindre lyckat höstbesök i Örebro, verkar vara på väg mot en ny klubbadress. Efter det att han lämnade ÖSK har han representerat Dublinklubben Bohemians med ett godkänt facit på 8 mål på 33 ligamatcher. Nu rapporterar den engelska tidningen Echo från Basildon, att irländaren är på väg att skriva på för den engelska fjärdenivåklubben Southend United. (Det finns till och med en del som tyder på att övergången redan är klar). Southend är ett av topplagen i League Two och tränas av den inte helt okände Paul Sturrock.

Jag tror för övrigt att Anto Flood nog är något bättre än det rykte han lämnade efter sig i Örebro. Han hade otur med en del skador och fick enbart agera som inhoppare i de tre matcher han representerade ÖSK.

extratime.ie: Southend snap up Flood

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *