Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Skoglund mot City

Eskilstunatidningen Folket skriver, att ÖSKs före detta mittfältare Johannes Skoglund verkar vara på väg att skriva på för den nyblivna div 1-klubben.
– Förhoppningsvis skriver jag på för City nästa vecka. Jag har tackat nej till Sandviken. Det gick inte att lösa med jobbiten och pendlingsavståndet till jobbet i Köping, säger Skoglund till tidningen.

Möjligen kan även Gustav Källberg fortfarande vara aktuell för laget. Tränaren Daniel Wiklund säger  till tidningen att alla spelare man testar fortfarande kan bli aktuella och till den kategorin hör nog dalmasen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.