Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bröderna Riski till Hönefoss BK

Det blir norskt vatten för Riku Riski i fortsättningen.

Riku Riski har nu fått en ny klubbadress efter det att varken hans polska klubb eller ÖSK ville ha honom. Den norska klubben Hönefoss Ballklubb skriver på sin hemsida, att man kommit överens om ett treårigt kontrakt med den löpstarke mittfältaren. Rikus lillebror anfallaren Roope Riski är proffs i Cesena, där han dock inte fått speciellt mycket speltid. Han lånas nu ut av den italienska klubben till Hönefoss – i första hand fram till augustifönstret.

Hönefoss BK vann förra året Adeccoligan och spelar således i Tippeligan – Norges högsta division – detta år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.