Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Arvi slutar

NA skriver idag, att Arvi Taaler kommer att sluta sin anställning hos ÖSK vid årsskiftet efter ett antal år med dubbla arbetsuppgifter som både lagledare för A-truppen och scoutingansvarig. Arvi ville inte fortsätta som lagledare och ÖSK ville inte ge honom scoutingansvaret på heltid.

Efter 31 års anställning hos ÖSK med några års avbrott under krisåren på 2000-talet är det en verklig kulturbärare som lämnar organisationen. Arvi, alltid lika vänlig och välorganiserad, kommer att saknas av många i och omkring ÖSKs organisationer.

För ÖSKs sportsliga ledning innebär avhoppet att det blir ytterligare några positioner som måste besättas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.