Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Per i valet och kvalet

NA skriver idag om den kontraktlöse Per Johanssons funderingar kring nästa säsong. ÖSK har visserligen givit honom ett bud och dessutom försett detta med ett bäst-före-datum, men Per har ännu inte kommit till skott. För några veckor sedan var han i Degerfors, men det verkar inte som om en övergång till de rödvita var tillräckligt lockande. ”Det kändes inte hundra rätt”, säger han till tidningen. Han har dessutom besökt Djurgården och Kalmar (!), men av de besöken verkar det inte ha kommit ut så mycket. Problemet med ÖSK och i förlängningen även med Djurgården och Kalmar är att i ingen av klubbarna känns han som en given spelare för startelvan. Det hade han nog kunnat bli i Degerfors, men dit vill han alltså inte.

Närmast till hands verkar därför spel hos BK Forward att ligga av NA:s artikel att döma. En övergång till Forward innebär dock att han måste skaffa sig ett jobb, vilket han inte lyckats göra än. Dörren till ÖSK är inte stängd, men det verkar nog att luta mot Forward om jobbfrågan kan lösas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.