Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Robert Walker flyttar norrut?

Efter två år i Jönköpings Södra fick Robert Walker inte någon kontraktsförlängning. Det betyder, att han nu måste hitta en ny klubb och det ser ut som om han liksom sin yngre bror, den nyblivne sundsvallsbon Kevin, kan komma att söka sig norrut. Västerbottens-Kuriren skriver nämligen, att det finns ett intresse för hans fotbollstjänster hos nyuppflyttade Umeå FC.

I Jönköping lyckades Robert inte att etablera sig som en startspelare utan fick oftast börja på bänken. Totalt under de två småländska säsongerna blev det 41 matcher för honom av vilka 17 gjordes från start. Tre  mål, alla i år, bidrog till atthans  lag kunde hålla sig precis över det undre kvalstrecket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.