Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Inget bud på Riski

Den polska siten Sport-Lodz skriver att ÖSK ännu inte utnyttjat sin option på att köpa loss Riku Riski. Man har fram till och med den 30 november att göra så. Om man nu vill göra det.

Google-översättning: Är aktivister Örebro SK-spelare kommer att köpa Widzew? Dags att bestämma det slutar

Enligt optionsavtalet skall Riski lösas för en halv miljon euro. Ett belopp som ÖSK hur som helst under inga omständigheter kommer att betala. Riski är fortsatt och fram till den sista december ÖSKs spelare och han kan således inte spela för sin polska klubb för närvarande. Jag skulle tro att ÖSK avvaktar med Riski tills dess att konturerna på nästa års mittfält klarnat en del. Tyvärr fick han ju inte spela speciellt mycket på sin mittfältsposition så det är svårt att värdera vad (och hur mycket) han skulle kunna tillföra ÖSK. Rörligt är han ju, men kanske samtidigt lite väl vek i duellerna på mittfältet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.