Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

De fördömdas legion

Det verkar dra ihop sig till ytterligare en turnering för kontraktslösa spelare. Enligt Fotbollskanalen planeras en sådan i Oslo under december månad. Spelarfackets Magnus Erlingmark verkar ligga bakom arrangemanget som börjar med en träningsvecka i Göteborg innan man åker till Oslo för turneringen. Fotbollskanalen uppger också, att Robin Staaf anmält intresse för att deltaga. I hans fall måste det väl i första hand vara för att försöka få ett fotbollsjobb utomlands. I Sverige borde han väl vara tillräckligt väletablerad för att klubbarna skall känna till honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.