Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Målvakt provtränade

Det går för tillfället knappt ens en vecka utan att någon målvakt provtränar med ÖSK. Senast i raden av provspelare var igår västeråssyrianernas Aly Keita. Det rör sig om en 24-årig spelare med utgående kontrakt som vill röra sig uppåt i det svenska seriesystemet. Tidigare i höst har han provtränat med GIF Sundsvall.

Det är västeråstidningen VLT som fått upp spåret på Keitas provspel och de har även frågat Lennart Sjögren hur det är ställt med ÖSKs målvaktssituation.
– Vi har bara en målvakt i truppen nu och vill ha tre stycken där den tredje ska vara en yngre målvakt till vår U21-trupp. Så vi tittar aktivt på målvakter och vi har hört gott om Aly Keita förut. Nu blev det aktuellt att se honom i träning under dagen, beskriver Sjögren dagens situation mellan stolparna.

Av det svaret skulle man väl nästan kunna sluta sig till, att Simon Nurme tackat nej till en fortsättning hos ÖSK. Klubben har ju tidigare sagt att man vill förlänga med honom och hade han varit intresserad så borde det ha varit klart vid det här laget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.