Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kamp om målvaktsplatsen

FotbollDirekts Sarp Yesil (tidigare hos Svartvitt) har talat med Lennart Sjögren om hur denne ser på målvaktssituationen. Av artikeln att döma verkar det som om ÖSK avser att värva ytterligare en målvakt på ungefär samma nivå som Sandqvist. Ingen av dem kommer (i alla fall före säsongen) att vara den uttalade förstemålvakten. Detta talar väl för att det faktiskt är så att VPS Tomer Chenciski fortsatt finns på ÖSKs ”att-värva-lista”.

Simon Nurme finns enligt artikeln fortfarande med som ett alternativ även om det inte framgår om det är ÖSK eller Simon som bromsar en kontraktsförlängning. Det kan ju vara så att ÖSK avvaktar – trots vad man tidigare sagt – med att erbjuda Nurme ett nytt kontrakt innan man vet hur det går med typ Chencinski. Det kan ju även vara så att det är Nurme som avvaktar eftersom han inte tycker att ÖSKs erbjudande är tillräckligt bra.

FotbollDirekt: Sandqvist inte Alvbåges ersättare i ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.