Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Eidur och Denis i U21

111111. Denis på bänken till minut 90.
Finland spelade på bortaplan oavgjort 1-1 mot Ukraina i en U21-kvalificeringsmatch. Detta trots att Riku Riskis bror Roope blev utvisad redan efter 36 minuters spel. Ett riktigt bra resultat således med tanke på omständigheterna. Denis Abdulahi fick börja på bänken och sitta där ända tills matchminut 90 då han blev utsatt för ett så kallat taktiskt byte. Men det blev väl trots allt en landskamp till för hans del i hans CV.

111110. Isländsk förlust.
Eidur spelade 76 minuter i Islands förlustmatch mot England i Colchester. När Eidur byttes ut var ställningen i matchen 2-0 till hemmalaget. Under slutminuterna brast dock av allt att döma en del fördämningar så slutresultatet blev hela 5-0 till hemmalaget.

111101.
Både Eidur Sigurbjörnsson och Denis Abdualhi får fortsatt förtroende av sina förbundskaptener när Island respektive Finland fortsätter sina kvalfyllda vägar mot ett eventuellt U21 EM-slutspel. Eidur finns med i den trupp som kommer att möta England den 10 november i Colchester medan Dennis får resa till Svarta Havet för att Sevastopol möta Ukraina en dag senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.