Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tur och retur för Walker?

NA skriver, efter en artikel i FotbollDirekt, att ÖSK är intresserade av att åter knyta Kevin Walker till laget. Kevin har kontrakt med AIK ytterligare en säsong, men det verkar inte som om stockholmarna anser att de har någon användning för honom. Under våren spelade han väldigt lite och under hösten var han utlånad till GIF Sundsvall, där han aktivt hjälpte till med att ta klubben upp på den allsvenska höjden igen. Sedan dess har det ryktats om att Giffarna vill köpa loss honom från AIK, men nu har de möjligen fått konkurrens från ÖSKs sida. Lennart Sjögren väljer som vanligt att inte kommentera ryktena, vilket väl kan tydas som att de i alla fall inte är helt grundlösa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.