Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fahlén lämnar KIF

NA skriver, att Mikael Fahlén lämnar tränarskapet för KIF Örebro efter att ha haft ansvaret under den senaste säsongen. Fahlén anför familjeskäl som orsak. Jag har för mig att han bor i Karlstad eller i alla fall någonstans i Värmland så det är klart att resorna blev både många och långa.

Att Fahlén slutar skulle möjligen kunna innebära en öppning för Håkan Juhlin, som söker ett heltidsjobb inom fotbollen. Håkan har de teoretiska kvalifikationerna som krävs. Rent praktiskt inskränker sig dock hans erfarenheter från den högsta serien till ett år som assisterande tränare under det första året efter uppflyttningen till allsvenskan. Hos KIF finns ju redan Bernhard Nilsson och Erik Österlund med förflutet i ÖSKs talangtrupp. Dessutom har Kristoffer Jonsson haft sysslan som målvaktstränare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *