Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nordback lämnar?

 

Fredrik Nordback lämnar nog ÖSK efter säsongen.

 

FotbollDirekt har kommit till slutsatsen, att Fredrik Nordback nog kommer att lämna ÖSK efter årets säsong. En gissning, som även om det inte föreligger något definitivt besked ännu från Nordback, verkar rätt trolig. När Magnus Wikströms och Samuel Wowoahs kontrakt förlängdes med två år förra året, men Fredriks bara med ett så kändes det väl som om han hade något annat i planerna. Hans utbildning till civilekonom avslutas till nyår och sedan är det dags för hans del att börja nästa karriär. Dessutom har det ju talats en del under årens lopp att han gärna vill till Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.