Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kihlen ser ett slut (på fotbollskarriären)

 

En bild från Kihlens första match för ÖSK. På träningslägret på Cypern mötte ÖSK GIF Sundsvall och förlorade med 2-1. Här bildar han mur tillsammans med Roni Porokara, Sebastian Henriksson, och Nordin Gerzic. Dessutom skymtar Fredrik Nordback och Joakim Gren. ÖSK förlorade matchen med 2-1 efter att ha tagit ledningen med 1-0 på ett kanonskott från Fredrik Nordback. Giffarna vände dock matchen genom mål av Tobias Eriksson och Linus Hallenius.

Svartvitt har talat med Magnus Kihlberg som tror att snart är det nog slut på fotbollsspelandet för hans del.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.