Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kamara intressant, trots allt?

Alhassan Kamara: Finns det trots allt ett ÖSK-intresse?

Det kommer ”hela tiden” nya uppgifter om Alhassan Kamaras fotbollsmässiga framtid. I morse lade NA ut en artikel med rubriken ”Nobbades av ÖSK – nära AIK”. Den fick dock inte vara kvar många timmar eller rättare sagt tills dess att någon på sportredaktionen kollat läget med Kamaras agent Patrick Mörk. Denne hävdade nämligen att det finns ett fortsatt intresse från ÖSKs sida för spelaren. Dessutom är även AIK samt en annan icke namngiven allsvensk klubb intresserade (enligt Mörk alltså).

NA: ”ÖSK vill ha Kamara”

Nu är det ju ändå inte säkert att det är så. AIK är säkert motiverade att ta in Kamara efter de sportsliga och ekonomiska framgångar de haft med de två Banguras. För Mörks del gäller det att förhandla fram bästa möjliga villkor för sin spelare och då skadar det väl inte att påstå att det finns fler än en klubb som är intresserad.

Min egen uppfattning av det lilla jag såg av Kamara IRL är att han väl inte verkar passa in så bra i det utpräglade 4-3-3 system som ÖSK vill tillämpa. Det var därför inte så förvånande när ÖSK sade att de inte tänkte gå vidare. Klubben har ju redan William Atashkadeh som liknar Kamara i spelsätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.