Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kamara fortsatt intressant

I dagens papperstidning kan man även läsa, att ÖSK tyckte att Alhassan Kamara, den senaste provspelaren, var intressant men inte så intressant att man försökte skriva kontrakt på en gång.
– Han tränade med oss måndag och tisdag och intrycket han gjorde var gott, både som spelare och person. Vi kommer att följa honom vidare och han kan mycket väl bli aktuell för nästa säsong, säger sportchefen till tidningen.

Helt övertygade om hans användbarhet verkar man alltså inte vara hos ÖSK. Att lova att följa någon i framtiden brukar ju vara ett artigare sätt att säga ”Tack men, nej tack”. Även om det nödvändigtvis inte behöver vara så i det här fallet. På två träningar av vilka den ena dessutom var en rehabiliteringsträning är det hur som helst svårt att bilda sig någon egentlig uppfattning om en spelares kapacitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.