Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kamara provtränar med ÖSK

Alhassan Kamara med artistnamnet Crespo kommer att provträna med ÖSK. Foto Bodens BK/ Jens Lindmark


110920
. NA var på plats och filmade en del av dagens träning samt bytte några ord med både Kamara och Mörk.

110919.
NorrbottensKuriren skriver idag, att den 18-årige Al Hassan Kamara från Bodens BK kommer att träna med ÖSK under mån- och tisdagen. Kamara var igår i Borlänge och förlorade mot Dalkurd, men reste inte ”hem” igen utan gör en mellanlandning i Örebro för provträningen. Spelaren från FC Kallon i Sierra Leone anlände så sent som för en dryg månad sedan till Norrbotten, där han ”parkerats” i avvaktan på kontrakt med en klubb högre upp i de europeiska seriesystemen. (Så ser i alla fall Plan A ut). Det är Patrik Mörk som fungerar som spelarens agent, vilket väl på sätt och vis indikerar att det inte rör sig om en ren lycksökare.

NorrbottensKuriren: Kamara intressant för Premier League-klubb

När Kamara anlände till Boden i början av augusti var det med förhoppningen om att han skulle kunna hjälpa till att säkra Bodens kontrakt i Norrettan.

NorrbottensKuriren: Han ska lyfta Boden till ett nytt kontrakt

Så värst mycket lyft har han dock ännu inte kunnat bidra med. Boden ligger fortfarande på en säker nedflyttningsplats i tabellen. Så värst mycket hjälp har han dock inte kunnat ge. I bortamatchen mot Karlstad BK gjorde han två mål och fick ett positivt omnämnande av en reporter från Norrbottenskuriren (som väl knappast var på plats). Han har spelat från start i Bodens samtliga matcher sedan han blev spelklar. I ungefär häften av matcherna har han blivit utbytt efter ca. en timme. Utöver de två målen i Karlstad har han inte producerat något poängberättigat. Men ok, killen är bara 18 år och man skall kanske inte förvänta sig alltför mycket av en spelare i den åldern.

NA: Ny ”Bangura” visar upp sig för ÖSK

I Boden har man för övrigt även sjösatt Plan B i ansträngningarna att säkra ett nytt div 1-kontrakt. Örebroprofilen Melke Alan tog i veckan över som tränare för laget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.