Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ingen lätt övergång för Bedoya

Alejandro Bedoyas övergång till Glasgow Rangers har varit allt annat än smidig. Det började med att det tog så lång tid att få visumet  klart att han missade kvalifikationsmatcherna till Europaligan. Och inte nog med det, Rangers åkte ur redan på kvalificeringsstadiet mot slovenska Maribor. Så det blir inget europaspel alls för Alejandro denna säsong.

När han väl var spelklar blev han lite småkrasslig och fick börja på bänken. Inbytt verkar han inte ha gjort något större avtryck på matchförloppet. I nästa match blev han sedan inte ens inbytt, utan fick se hela matchen från avbytarbänken.

De senaste dagarna har det skrivits en hel del i engelsk press om Rangers utsatta ekonomiska läge. Klubben har skattemyndigheterna efter sig och skulle de få rätt så kan Rangers haverera totalt ekonomiskt sett. Dessutom har en tidigare verkställande direktör stämt klubben på 1,3 mGBP. När man tycker att skottarna var snåla i budgivningen på Alejandro fanns det helt klart en ekonomisk anledning till det.

Förhoppningsvis har ÖSK säkrat upp sin fordran på skottarna så att man inte står lottlösa om Rangers nu skulle förlora sitt skattemål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.