Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sjögren om läget

Papperstidningens Johan Arvidsson försökte i dagens utgåva klämma ur Lennart Sjögren om det fanns några nyheter att rapportera på transferfronten. Lennart var som vanligt hal som en ål och ville (helt riktigt) inte säga någonting förrän allting eventuellt är klart. Här följer några frågor, svar och mina kommentarer.

Riku Riski.
LS om mittfältaren: En rörlig, pigg och alert spelare som påminde om Bedoya med sin offensiva vilja. Vi skall prata ihop oss på fredag då vi har träningsledigt.

Bloggen: Det verkar väl som om valet mer eller mindre är klart från ÖSKs sida. Ha-begäret har väckts, jämförelsen med den flyktade Alejandro väger tungt, speciellt som ÖSK i dagsläget egentligen inte har något bra alternativ för den rollen. Eftersom Riskis nuvarnade klubb inte verkar tycka att han platsar hos dem så finns det väl inte så mycket som hindrar att lånet blir av. Spelaren själv lär väl inte ha några invändningar mot att förbättra sina möjligheter till matchspel och eventuellt spela och träna sig till en fortsättning i en vänligare miljö.


Ari Skulason.
LS vill inte kommentera hur det ligger till med ÖSKs påstådda intresse för islänningen.
– Jag vill inte kommentera det. Det är så många rykten nu så att det är bäst att göra så.

Bloggen: Här finns det minst en ko på isen. Eftersom LS inte vill förneka intresset så får man väl anta att det finns ett sådant. ÖSK har uppenbarligen inte helt givit upp hoppet att knyta islänningen till sig. Men jag har svårt att tänka mig att Sundsvall släpper ifrån sig en spelare som kan vara skillnaden mellan spel i Allsvenskan eller Superettan nästa år.


Anfallare.
JA: Tror du att ni kommer att agera på något vis innan fönstret stänger?

LS: Det måste jag tro. Vi hoppas att William Atashkadeh kommer tillbaka och får vara skadefri nu. Men det är klart att vi fortsätter att titta efter en central anfallare.

Bloggen: Sökandet efter den etablerade anfallaren fortgår. Eftersom det börjar bli väldigt knappt om tid för provträningar etc. så är det bara etablerade spelare som kan komma ifråga. Av svaret kan man väl även dra slutsatsen att Zlatan K inte är aktuell. Han finns ju tillgänglig och kontraktslös. Möjligen att ÖSK håller på honom som en sista utväg om allt annat skulle slå fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *