Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Eidur klar för ÖSK

Eiður Aron Sigurbjörnsson (Bilden från Fótbolti.net)

110805.
ÖSK: Eidur: ”Ett stort steg för mig”

110804.
ÖSK har hållit på nyheten in i det sista – men nu verkar de sista dokumenten ha signerats och vara klara. På sin hemsida skriver sportklubben, att Eidur Aron Sigurbjörnsson nu är klar för ÖSK. Han kommer att komma till Örebro idag och börjar träna med klubben i morgon. Ambitionen är att han skall vara spelklar redan till söndagens match mot BK Häcken.

På IBVs hemsida skriver den isländska klubben att Eidur igår gjorde sin sista match för sin moderförening. Han har spelat 60 matcher för IBV sedan debuten år 2008 och gjort tre mål. Som bekant är han medlem av det isländska U21-landslaget. Något mer överraskande är att han även representerat Island i futsal. Vilket väl tyder på att han har hyfsat bra fotbollsfötter.

IBV: Eiður Aron kvaddi með góðum sigri
Googleöversatt: Eid Aaron hälsas med en god vinst

Jag undrar för övrigt om inte det andra a-et i Aaron är ett a för mycket. Hos IBV verkar han heta Aron.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.