Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Mogren tränar med ÖSK

Svartvitt skriver, att Anders Mogren från IK Gauthiod kommer att träna med ÖSK denna vecka. Mogren deltog i den så kallade testmatchen hösten 2009 och gjorde så pass bra ifrån sig, att han blev inbjuden till en träningsvecka i början av år 2010. Denna blev dock aldrig av eftersom det visade sig att han ådragit sig en stressfraktur i foten. En skada som höll honom borta från spel under större delen av år 2010.

I år är han dock tillbaka och har tillsammans med sina lagkamrater sett till att Gautiod väldigt överraskande tagit hand om serieledningen i div 2 Norra Götaland – samma serie där ÖSK Ungdom spelar. Jag såg Mogren i matchen mot talangerna på Behrn Arena tidigare i år och kunde inte se något hos honom i den matchen, som tydde på att han härbärgerar allsvenska kvaliteter. Han är som så gott som hela grästorpslaget storvuxen och tung att möta, men frågan är om steget räcker till mot allsvenska motståndare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.