Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Elite Hotel Cup 2011

I dagarna blev de sista detaljerna klara kring årets upplaga av 15-åringarnas elitcup, som går av stapeln mellan den 25 och 30 juli. Matcherna kommer att spelas på Rosta Gärde och lagen att vara förlagda på den närbelägna Risbergska skolan. Följande 16 lag kommer att delta:

AIK, BK Forward, Carlstad United BK, Enköpings SK, FBK Karlstad, Follo FK, Halmstad BK, Helsingborgs IF, Hisingsbacka FC, IF Brommapojkarna, Jönköping Södra IF, Karlslunds IF, Kvarnby IK, Nyköping BIS, Skeid (Norge) och Örebro SK.

Årets turnering blir extra intressant ur åskådarsynpunkt tack vare att det finns flera kvalificerade lokala lag som deltar. Utöver de tre Örebrolagen ÖSK, Karlslund och Forward kommer även Degerfors att vara med.

ÖSKarna ställs i gruppspelet mot Enköpings SK, norska Follo FK samt Halmstads BK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *