Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söderförlust i sjuan

Efter att ha sett ÖSK Söders damer krossa det tabellsista laget på Ekängsplasten så hann jag även med andra halvlek av ÖSK Söder 2:s match på det betydligt ogästvänligare underlaget på Navet. Förutsättningarna var på sätt och de samma. Söder 2 har hittills levererat och motståndarna från Lilla Örebro BK var poänglösa. Men några poäng blev det inte  för Söder. Lilla Örebro gjorde matchens enda mål i första halvlek. Under andra försökte, försökte och försökte Söder att utjämna, delvis hjälpta och delvis stjälpta av en rätt kraftig ryggvind. Närmare än en ribbträff kom man dock inte i en match som inte alls var välspelad. Kredit dock till Lilla Örebro, som var betydligt bättre än vad tabelläget indikerade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.