Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nya konstgräsplaner

Varje gång man läser om kommunens konstgräsplaner så innehåller den presenterade konstgräsplanen nyheter. Men man börjar nog komma till slutet av planeringsomgångarna nu. Papperstidningen skrev nämligen idag, att Fritids-och Turistnämden är ense om vilket beslut man skall fatta kommande tisdag. Dagens planer ser ut på följande sätt:

2012: Lillåvallen och Pettersbergs IP
2013: Vivalla IP och Lugnets IP
2014: Trängen (grusplanen)

Redan idag finns det en konstgräsmatta på Trängen (kolstybb). Men det är den gamla mattan från Behrn Arena och den lär inte vara i något vidare skick. I övrigt är ju Behrn, Karlslund och Ekäng platsbelagda i dagsläget.

Någonting om den fullstora inomhushall som utlovades av båda de politiska blocken i omvalskampanjen står det inget om. Jag antar att eftersom det rör sig om en investering som man dels inte ens har börjat projektera, dels kostar en hel del, så ligger man lågt med den tills dess att det finns mer konkreta planer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.