Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Skadeläget efter GAIS-matchen

Papperstidningen har några rader idag om truppens två återvändande sjuklingar. Prognosen låter bra för Nordins del, medan det finns fortsatta frågetecken beträffande Andreas Haddad.
– Det hugger till när jag gör vissa saker, berättade han för tidningen. Som på en löpboll, där jag normalt springer ifrån backen. Det var som att få en kniv rakt in. Vi får se hur jag känner det i morgon. Kommer jag inte ur sängen lutar det åt operation.

Andreas skadebild verkar stämma rätt bra med vad Niklas Klingberg upplevde i vintras. Bloggens utsände stötte på Niklas i anslutning till ÖSK Ungdoms div 2-match i fredags. (Niklas är ju en riktig fotbolls-junkie, som verkar kunna konsumera hur mycket fotboll som helst). Han berättade, att han själv hade samma typ av problem. Upp till en ca. 80 %-ig ansträngningsnivå fungerade det mesta som vanligt, men om han måste ta i mer än så gjorde det för ont. Operationen var enkel och efter 6-8 veckor var han igång igen utan några som helst problem. Enligt Niklas finns det bara en vettig sak att göra och det är för Andreas att se till att han blir opererad så fort som möjligt.

När det gäller Nordin, så kom det oroande rapporter igår om att hans lår lindades, när han blivit utbytt. Det visade sig lyckligtvis bara vara i rent profylaktiskt syfte.
– Jg spelar mot Norrköping, säger han till tidningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.