Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ingen varning för Wowoah

I samband med matchen mot Kalmar FF uppstod en del oklarheter beträffande hur många gula kort Markus Strömbergsson egentligen delade ut. När Paulinho blev varnad för (förmodad) filmning, så visade domaren kortet flera gången. NA skriver också i sin matchrapport att både Paulinho och Samuel Wowoah varnades. Den senare då för protest mot domslut.

I matchrapporten hos SvFF finns dock inte någon varning på Wowoah upptagen och det gör det inte heller i förbundets statistik som kom idag. Så det verkar som om han klarade sig denna gång. För närvarande är det således bara Nordin Gerzic och Patrik Haginge som kommer att drabbas av avstängning nästa gång de fått det gula kortet riktat mot sig. Varningsstatusen framgår för övrigt av bloggens Eländeslista.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *