Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Konkret bud på Almebäck?

110503.
Enligt Aftonbladet finns det nu ett konkret bud på Michael Almebäck. Det är i alla fall vad tidningen påstår att Michael bekräftat för dem. Samtidigt säger spelarens agent Jonas Wirmola, att man inte längre för några kontraktsförlängningsförhandlingar med ÖSK.

110502. Rangers kollade Almebäck.
NA skriver, att Glasgow Rangers hade representanter på plats för att kolla in Michael Almebäck och Alejandro Bedoya då ÖSK mötte AIK på Råsunda.

110427. Almebäck till Leicester?
De europeiska fotbollsligorna börjar nu gå mot sina respektive slut och intresset för nästa års spelartrupp ökar. Ett namn som säkert finns med på flera olika värvningslistor är Michael Almebäcks. Nu senast är det Tord Grip som uttalar sig för Leicesters och Sven-Göran Erikssons räkning när han säger att vår Iron-Mike ser intressant ut. Detta enligt Fotbollskanalen/TV4.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *