Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kontraktsperioder

I samband med att Paulinho värvades till ÖSK har papperstidningen också ”avslöjat” hur långa kontraktsperioder som gäller för några av årets nyförvärv. Detta är vanligtvis någonting som ÖSK brukar välja, att inte kommentera. Enligt tidningen rör det sig om följande:

Andreas Haddad: Tre år, alltså säsongerna 2011, 2012 och 2013.
Kushtrim Lushtaku: Två år, alltså säsongerna 2011 och 2012.
Valdet Rama: Två och ett halvt år, alltså fram till och med sommaren 2013.
Paulinho: Två år, alltså säsongerna 2011 och 2012.

Eftersom alla tre spelarna nog har som sin personliga målsättning att på sikt lämna ÖSK för nya fotbollsuppdrag på kontinenten, så kan man konstatera, att det nog i första hand är Valdet Rama (eller möjligen hans agent), som tänkt till lite extra beträffande kontraktsperioden. De större europeiska ligorna spelar höst – vår och det är under sommaren som klubbarna restaurerar sina spelartruppen. Möjligheterna att få ett bra kontrakt efter det svenska säsongsslutet är betydligt mer begränsade. Vid den tidpunkten handlar det mer om kompletteringsvärvningar hos lag som inte lyckats så bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *