Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nya höjder för Sixten

Gratis- och reklamtidningen Örebroar´n har skrivit om och intervjuat Sixten Boström inför den allsvenska seriestarten. Tidningens mångsysslare Karl Schriever-Abeln har som vanligt svarat för ett gott journalistiskt hantverk (läsvärt med andra ord). Beträffande ÖSKs chanser till guld i år, anser Sixten att chansen finns men att säsongstarten har mycket stor betydelse. Han påpekar också att det poängmässiga avståndet till Malmö FF och Helsingborgs IF förra året var stort.

Tidningen delas inte bara ut till alla hushåll i kommunen utan finns även tillgänglig på nätet. Artikeln (med bild) finns på sidorna 28 och 29. Den bästa läsbarheten får man nog om man går över i helskärmsformat och sedan förstorar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.