Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK-bloggen har flyttat och bytt namn

ÖSK-bloggen har i natt flyttat till en egen domän och dessutom har den bytt namn. Tidigare har ju bloggen egentligen inte haft något eget namn – det var ibland ÖSK-bloggen och ibland Eyravallen  och ibland någoting med wordpress i. Men nu heter bloggen precis som domänen, alltså Eyravallen.

Detta med en förhoppning om att namnet Eyravallen inte kommer att försvinna ur fotbollsintresserade örebroares medvetande. Sannolikheten att anläggningen någon gång i framtiden kommer att få återta sitt gamla namn är nog väldigt liten. Kan man klämma fram en miljon om året genom att låta en sponsor hänga på sitt namn på arenan, så kommer man att fortsätta att göra det.

(Därmed inget ont sagt om Per Johan Behrn, som var en av dem som bidrog till att ÖSK kunde överleva och sedan vidareutvecklas. Han satte rätt mycket pengar på att köpa namnet till en arena, som då användes av ett fotbollslag på väg mot möjlig konkurs, samt ett damfotbollslag som i princip saknade publik. Att det sedan nog visat sig vara ett lyckokast är en annan historia. Det visste ingen då det begav sig.)

Bloggen i sin nuvarande utformning är precis som Eyravallen under sina sista år något av en byggarbetsplats. En av anledningarna till flytten från wordpress.com är att placeringen på en egen domänen förhoppningsvis skall göra det möjligt att utveckla bloggen till fromma för både de som läser och för han som skriver.

Arbetet med den nya designen samt bloggflytt och teknik har Kal Ström – en annan fotbollsintresserad örebroare – svarat för.

1 kommentar – kommentera

Emanuel Winterfors

Snyggt jobbat!

Har klickat runt lite och inte lyckats hitta någonting som inte fungerar (vilket alltid brukar vara fallet när man byter domännamn).

Jag prenumererar på bloggen via RSS så jag automatiskt kan se nya inlägg (dock inte när befintliga inlägg ändrats), du får gärna lägga till en länk till RSS-feed till ”nya” bloggen (skapas automatiskt av WordPress)

http://eyravallen.se/feed/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.