Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fotbollsbilaga idag

110328. Alvbåge recenserar.
John Alvbåge skriver vad han tycker om fotbollsbilagorna i Alvbågebloggen. Inget vidare, verkar vara vad han tycker.

Man kan nog trots Alvbåges synpunkter skaffa sig en av dem. Det finns en del matnyttigt att läsa om de lag som man inte vet så mycket om. Fast man skall inte tro att allt är korrekt bara för att det står i bilagan. Det finns en del felaktigheter beträffande ÖSK och det finns ingen anledning att anta, att det är bättre för de andra lagen. Det räcker nog att köpa en av bilagorna och jag rekommenderar Aftonbladets trots att den är dyrare. Den känns på något sätt ”gedignare”.

110325.
Tvärt emot vad Robert Laul häromdagen påstod i sin blogg så är Aftonsportbladets fotbollsbilaga till salu redan idag. Sportbladet skriver: Sportbladets Fotbollsbibel säljs med Aftonbladet 25 mars till 1 april 2011. Antal sidor: 180. Pris: 39 kr.

Nytt för i år verkar vara att man har bilagan tillgänglig för försäljning under en hel vecka. Så har det inte varit under tidigare år. Helt klart en förbättring eftersom det inte alltid varit så lätt att pricka in utgivningsdagen.

Nu är ju Aftonbladet och Expressen två tidningar som jag normalt inte konsumerar, men fotbollsbilagorna brukar vara rätt så välskrivna och seriösa, så det lutar väl åt att det blir ett köp i år med.

Hur och när Expressen släpper sin bilaga har jag inte sett några uppgifter om. Med lite tur kanske den finns tillgänglig också.

2 kommentarer – kommentera

Mackan

Som den fotbollsnörd jag är införskaffade jag varsitt exemplar redan i dag. Så ja, Expressens variant är också redan ute till försäljning. :)

Robin

Jag är ganska säker (ska inte säga 100%) på att bilagorna varit ute längre än en dag även tidigare. Jag delade dessutom ut dessa bilagor förra året då jag jobbar med det :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.