Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bättre publiksiffror i antågande

FotbollDirekt har ringt runt till allsvenskans lag för att höra hur det blir med åskådarsiffrorna i år. Alla svarar (inte så överraskande) att det kommer att bli bättre i år. Hos ÖSK tror/hoppas/spår man att publiksnittet skall kunna höjas med 500 till 8.200. Eva Palmér säger:

Det är jättepositivt efter det fina fjolåret. Vi räknar med att öka snittet med 500 personer – 8 200 ska det minst bli i år. Den senare starten gör mycket och så har vi fått upp bra nykomlingar ur publiksynpunkt – Norrköping och Syrianska drar mycket folk.

Sålda årskort.
Efter att ha varit bortglömd ett tag har någon på ÖSKs kansli nu kommit på att man nog skall uppdatera räknaren för försålda årskort. Så den har tickat iväg från 4.416 till 4.599.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.