Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bloggen gratulerar sig själv (återigen)

110305. Nytt besöksrekord.
Eyravallsbloggen kunde boka in ett nytt besöksrekord igår. Inte mindre än 1556 sidvisningar lämnade avtryck hos WordPress besöksräknare. Det är en väldigt hög siffra (relativt sett). Den tidigare högstanoteringen var 1081, vilket var den enda gången besöken på ett dygn överstigit tusentalet. Till yttermera visso fick den förra toppnoteringen avsevärd hjälp av en gnagarinvasion. De svartgula anlände för att titta på ett foto. Fotografier var också denna gång huvudorsaken till rusningen. Peter Bergqvists påpassliga foton av ÖSKs Eurodress drog en hel del besökare. Positiva rapporter om Valdet Rama bidrog också till att besökssiffran kunde bli så hög.

110115. Ny milstolpe passerad av Eyravallsbloggen.
Bloggen loggade på förmiddagen idag 200.000 sidvisningar, vilket gladde en viss svartvit flugsnappare.

110101. Stort intresse för ÖSK


Sidvisningar: Eyravallsbloggen

Intresset för ÖSK är stort trots att vi nu befinner oss i ett nyhetsmässigt ingenmansland mellan säsongerna 2010 och 2011. Trots helger och annat otyg genererade bloggen sitt näst högsta antal sidvisningar under december 2010. Bloggen fick tillfälle att visa upp sig 16.068 gånger, vilket är 419 gånger fler än den tidigare andraplaceringen. Som noterades i november månad! Till rekordnoteringen på 20.765 från augusti månad var det dock en bra bit.

100901.

Bloggen noterades för 20.775 visningar under augusti månad. Nytt månadsrekord etc.

100823.
Med en vecka till godo på augustis slutdatum kan bloggens svartvita nyhetsuppsnappare glädja sig över att det även denna månad kommer att bli ett rekord beträffande antalet visningar. Juli månads all-time-high på 15.452 har passerats med en viss marginal och den visningsräknare som WordPress tillhandahåller har  redan nu hunnit att ticka sig fram till 15.580.

100801.
Bloggen kan se tillbaka på en hyfsad månad besöksmässigt sett. Under juli månad noterades ca. 15.450 visningar, vilket är drygt 3.000 fler än i maj då det tidigare månadsrekordet sattes.


100707.
Så var det dags för lite self-promotion igen. Bloggen passerade under natten till onsdagen eller möjligen tidigt på onsdag morgon ytterligare en milstolpe i sin utveckling till jag vet inte riktigt vad. Milstolpen ifråga består av att 100.000 visningar noterats.

100525.
Eyravallen har just haft sitt tiotusende besök för denna månad. OBS – här handlar det om besök och inte unika besökare.

April månad i år var den hittills mest besökta månaden. Då räknade bloggen in 9.518 besök. I maj kommer således månadsrekordet att slås med en viss råge.

Medan jag skrev detta hade bloggen för övrigt ytterligare två besökare, vilket gör att bloggen nu ligger på 10.002 och att den fortsätter att ackumulera majsiffror.

9 kommentarer – kommentera

Crille

Grattis !!! Grymt jobb du gör….

hemvändarn

Jo, med tanke på att jag passerar bloggen igenomsnitt 3ggr/dag så är det ju knappast unika besök men den besöksfrekvensen säger väl en hel del om dels bloggens kvalitet men också besattheten av det svartvita undret.

Grattis till rekordet och stabilt jobbat.

Kim

Tack för en utomordentligt bra blogg!

Anette

Tack för en mycket bra och väldigt läsvärd blogg (alltid uppdaterad!) – bra jobbat!

hemvändarn

Lysande! Dags att riva av en applåd igen alltså. Bra jobbat.

Rudolf

Skoj att fler och fler människor upptäcker den ultimata ÖSK-bloggen.

m00

Grattis. Men det är ju antal unika besökare man ska räkna ;)
Kanske dags för en ny design på bloggen?

Ficedula hypoleuca

Jag håller med om att antalet unika besökare vore en intressantare uppgift att ta del av. Men eftersom bloggen ligger hos WordPress kan jag bara använda mig av de statistiska analysverktyg som de tillhandahåller.

Det finns iofs. vissa funderingar på att flytta bloggen till en egen domän för att därigenom bland annat öppna för tillgång till bättre statistiska analysmöjligheter, men en sådan flytt ligger utanför min egen datatekniska förmåga. Jag har fullt upp med att skriva om ÖSK.

m00

Om du vill kan jag hjälpa dig. Jag är mycket van med wordpress och kodar även egna themes. Hör av dig via e-mail (martin@prakod.se) isåfall.

/Martin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.