Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Marsträning

ÖSK har nu lagt ut mars månads träningsschema på sin hemsida. Hårdträningen med två pass de flesta dagar fortsätter väl på sätt och vis ända fram till mitten av månaden. Nu ingår ju ett träningsläger i den perioden, men då brukar man ju definitivt köra dubbla pass även om kanske den värsta hårdkörningen trappats ner.

Till Turkiet avreser truppen kl 05:30 onsdagen den 9 mars. Hemresedagen blir sedan den 16 mars och den första träningen efter lägret på vad som då förhoppningsvis är ett avisat Behrn Arena gör man redan kl. 09:30 den 17:e. Men då har man gått över till en något nertrappad träningsintensitet.

Utöver den egentliga träningsverksamheten finns närvaro på föreningens årsstämma nu på torsdag inlagd liksom Puma Fotbollens Dag, som skall gå av stapeln lördagen den 26 mars. Vad det nu kan vara för ett spektakel.

2 kommentarer – kommentera

Krille

Någon som vet om ÖSK planerat någon träningsmatch i Turkiet?

Ficedula hypoleuca

Det har man säkert gjort, men med vem har man inte talat om.

Det skulle vara ett utmärkt tillfälle att möta något eller något ”osvenskt”, lag som förberedelse för Europacupen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.