Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Artiklar och kommentarer betr. Valdet Rama

Av Lennart Sjögrens uttalanden efter Rama-värvningen framgår klart, att man inte är nöjda än utan siktar in sig på ytterligare en anfallare. Förmodligen handlar det om Paulinho (Häcken), som ju redan för några dagar sedan rapporterades vara i princip klar för ÖSK. Från att ha haft ett underskott på anfallare måste nu ÖSK hantera vad som verkar vara på väg att bli ett överskott. Speciellt som både Rama och Paulinho både kan spela på kanten och centralt. Frågan är om vi inte sett det sista av Robin Staaf i klubben. Med hans senaste skada är det dock tveksamt om någon klubb törs värva honom. Så han hänger kanske med tills i sommar.

NA: Anfallare klar för ÖSK
Eurosport: ÖSK värvar anfallare: Vi är bättre än i fjol
NA: ”Det fanns konkret intresse från fyra klubbar”.
Svartvitt: Ex-Chelsespelaren Mikael Forsell hjälpte Örebro SK (110224)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.