Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nordins virus

Både pappers- och elektroniktidningen skrev idag om den sjukdom, som Nordin Gerzic drabbades av före jul och som han kanske ännu inte riktigt är kvitt. Under landslagets sydafrikaturné såg han rätt matt ut, men i den senaste matchen mot TPS Åbo tyckte i alla fall jag att han började får bättre fart på benen igen. Men det kan ha varit en synvilla. NA:s artikel besvarar egentligen inte den mest intressanta frågan i sammanhanget, nämligen om Nordin nu är kvitt virusinfektion eller ej. Sådana kan ju bli väldigt efterhängsna eftersom vanliga antibiotika inte hjälper mot virusangrepp. NA:s artikel

NA: ”Gick in i väggen av viruset”.

Artikeln ynglade sedan av sig och dök under dagen upp på ett antal olika ställen utan att egentligen tillföra något nytt. ”Skribenterna” nöjde sig med att mer eller mindre fantasifullt återgå NA:s artikel.

Sportbladet: Två månaders sjukdom
Metro: Ska igång med dubbla portioner
Fotbollskanalen (TT): Gerzic äter upp sig efter viruset – med dubbla portioner
Fotbollsverige: ”Jag gick in i väggen av viruset”
Eurosport: Gerzic på väg tillbaka
FotbollDirekt: Gerzic om viruset: ”Jag kände mig död”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.