Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Det kan bli fler än en

Svartvitt har på nytt stämt av värvningsläget med Lennart Sjögren. Av allt att döma har man inte riktigt bestämt sig hos ÖSKs sportsliga ledning för vem eller rent av hur många ytterligare spelare man kommer att ta in i årets vid det här laget redan rätt uppsvullna trupp. Det blir definitivt en spelare till, men två verkar också vara en möjlighet. Det är väl oklarheten på den centrala anfallspositionen som oroar. När Andreas Haddad gick av igår kväll i halvtidspausen mot Häcken – efter att på nytt ha känt av sin klämda nerv, så fanns bara fjärdevalet Kalle Holmberg kvar som anfallare. Med all respekt för Kalle, som utan tvekan är en framtidsman och som gjorde en helt ok insats, så känns det lite väl tunt.

När sedan värvningarna är avklarade återstår  jobbet med att se till, att så många som möjligt av spelarna i truppen kan få kontinuerligt matchspel. ÖSK har i dagsläget 28 spelare på sin trupplista. Med två förvärv ytterligare blir det 30, vilket är alldeles för många för att alla skall kunna få en meningsfull fotbollstillvaro. Sex av de yngre kan man låna ut utan övergångsanmälan – en del av dessa lär hamna i ÖSK Ungdom. Men för spelare med ambitionen att redan nu vara med och utmana om en plats i matchtruppen, så är det frågan om spel i div 2 räcker till för att hålla utvecklingen vid liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.